Greggs ponovno otvoriti 800 trgovina u četvrtak

Greggs je najavio da planira ponovno otvoriti oko 800 trgovina kupcima za takeaways od četvrtka s ciljem dobrodošlice kobasica roll azila na preostalih 1.000 mjesta početkom srpnja.

Šefovi predstavio novi izgled trgovinama, s podne oznake, zaštitne odjeće za osoblje i ekrane na šalterima među nekoliko mjera za zaštitu od širenja koronavirusa.

Tu će također biti smanjen izbornik kako bi se osiguralo socijalno distanciranje u kuhinjama i radnim prostorima.

Greggs upozorio prodaje su vjerojatno da će ostati subdued kao lanac nosi s manje kupaca dopušteno u trgovinama u bilo kojem trenutku, nakon niza malih suđenja u blizini svojih ureda.

Kao rezultat očekivanog pada prodaje, neodređeni udio osoblja “ostat će odsušen dok se razina prodaje ne počne vraćati u normalu”, priopćila je tvrtka.

Newcastle-based business je uzeo provizorni pristup ponovnog otvaranja, s menadžment željela izbjeći bilo žurbe ili prenapučenost na mjestima nakon što je tri mjeseca zatvaranja.

Rivali KFC i McDonald’s su vidjeli duge auto redove za drive-thru usluge i ne-bitne trgovaca su dočekali sa stotinama kupaca čekaju da ugriz gore jeftino, kao i trgovine su bili u mogućnosti ponovno otvoriti svoja vrata u ponedjeljak.

Greggs je bio dopušteno da ostane otvoren tijekom zaključavanja, nudeći takeaway i dostave usluge.

Međutim, šefovi su odbili, ukazujući kako smatra da će ostati otvorena ugroziti sigurnost svojih zaposlenika.

Ažuriranje burze u utorak ujutro, tvrtka je dodala kako ostaje oprezna i upozorila kako bi prodaja mogla pasti.

On je rekao: “Nismo u mogućnosti predvidjeti utjecaj socijalne distanciranje na našu sposobnost trgovine ili na zahtjev kupaca.

“Međutim, naša sposobnost za rad bit će ograničena veličinom trgovine i moramo predvidjeti da će prodaja već neko vrijeme biti niža od normalne.

“To će zahtijevati od nas da zadržimo udio naših kolega na dopustu, bilo u cijelosti ili djelomično, sve dok se razina prodaje ne počne vraćati u normalu.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *