Hollywood Bowl ponovno otvoriti centre u Engleskoj od srpnja 4

Hollywood Bowl planira ponovno otvoriti centre u Engleskoj od 4.

U skladu s važećim vladinim smjernicama, 54 središta diljem zemlje po prvi put će dočekati kuglače unatrag od početka zatvaranja u ožujku.

Uvest će se mjere čišćenja i socijalnog distanciranja, uključujući smanjenje broja traka, uz navođenje kupaca na svim mjestima.

Zabavni strojevi i bar i restoran sjedenje će biti prikladno raspoređeni van i znakovi će podsjetiti kupce da zadrži sigurnu udaljenost od drugih.

Tu će biti smanjen kapacitet kupaca i grupe će biti ograničena najviše šest osoba, s kuglači zamoljen da stignu malo ispred svog vremena rezervacije.

Od korisnika se može zahtijevati da čekaju red čekanja prije ulaska u mjesto održavanja i prijave za svoje igre. Oni će također dobiti mogućnost nošenja jednokratne rukavice i od vas će se tražiti da nose vlastitu obuću.

Poboljšano čišćenje odvijat će se tijekom dana, uključujući kugle za kuglanje, sjedenje na traci i zaslone osjetljive na dodir.

Članovi osoblja proći će dnevne provjere temperature i nosit će osobnu zaštitnu opremu (OZO).

Stephen Burns, izvršni direktor hollywoodske grupe Bowl, izjavio je: “Zdravlje i sigurnost naših kupaca i tima ostaje naš prioritet.

“Bilo da se radi o kuglanju, uživajte u zabavnim područjima, pojedite nešto ili nešto za piće, želimo uvjeriti naše klijente da činimo sve što možemo kako bismo stvorili sigurno i zabavno iskustvo za obitelji kojima se obitelji mogu vratiti.

“Radujemo se što ćemo ih vrlo brzo dočekati.”

Korisnici mogu izvršiti rezervacije u Engleskoj na web stranici Hollywood Bowla, s utorima dostupnima od 4.

Centri u Škotskoj i Walesu vjerojatno će ostati zatvoreni do kasnije u mjesecu.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *