Otok Wight savijati Cassie’s single Change My Image se ponovno

Osnovan na otoku 1978.

Kvartet je objavio singl Change My Image, s b-strane Will You, kroz London’s A.K.A. Records 1982. To se činilo da je to.

Desetljeća prošla, coiffures postao više rukovanje, i zapanjujuće, među buntovni pozadina 2020 bratty bubblegum-punk preporod, New York’s Reminder Records ponovno objavio pjesmu na sedam inča vinil.

Bubnjar Hugh je rekao: “To je fantastično uzbudljivo za to da se događa 38 godina nakon što je singl prvi put objavljen.

“Mogli ste me srušio s perom kad sam slušao govornu poštu i to je bila diskografska kuća iz New Yorka koja kaže da im se svidjela pjesma – mislio sam da je to jedan od mojih prijatelja na vjetru za početak.

“Mislim da je rekord zvuči stvarno svježe i brzo, i bilo bi sjajno da zapravo napraviti par funti ovaj put okolo!”

Andy Barding iz Newport’s AAA Records, koji je postavljen na zaliha singl, rekao je: “To je bio kompletan neuspjeh u to vrijeme, ali je od tada otišao na to uživati kultni status.

“To je samo kada je kupac dobio u kontaktu u potrazi za kopiju sam otkrio Podsjetnik Records su o to re-puštanje, pa sam uređen za uvoz mali okvir pun zapisa.

“Uzbudljivo je donijeti ovaj savršeni mali rekord kući na otok. Imamo ograničenu količinu na raspolaganju i očekujem da ih prodati, oštro.”

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *