Isle of Wight Festival i Kashmir Café ujediniti za Quay Arts – live show večeras

Za više od deset godina Kashmir Café je popularan učvršćenje na otoku Wight Festival, hosting stotine djela, uključujući Wheatus, Dodgy i John Otway.

Stranica je također pružila platformu za lokalne i neovisne glazbenike, s glavnom svrhom prikupljanja osnovnih sredstava za Quay Arts kroz prodaju bara – nešto poništeno ovogodišnjim coronavirusom koji je provodio otkazivanje IW Festivala.

Snalažljivi organizatori pozornice udružili su snage sa svojim kolegama sa festivala kako bi pružili glazbu dostupnu od kuće, za koju se nadaju da će centru pružiti određenu potporu.

Šest djela iz prošlosti Kashmir Café line-up su snimili posebne lockdown verzije svojih pjesama, s nastupima na raspolaganju za pregled večeras (četvrtak) od 7 sati na otoku Wight Festival’s Facebook stranici, uz gumb za gledatelje donirati.

Djela koja se pojavljuju su plastične sirene, Jo-Jo & The Teeth, Doug Alldred & The Silver Lining, Jack Barnes, Holly Kirby & The Great Outdoors, i Oly Rivers iz Ohmza.

Kashmir Café organizator je rekao: “Mi smo gutted ne možemo biti na Seaclose Park ovog ljeta stavljajući na fantastičnu glazbu, prodaje veliko pivo i podržava Quay Arts, tako da smo stvarno zahvalni na otoku Wight Festival za pomoć nas zamijeniti neke izgubljene prihode hosting naše Lockdown Sjednice.

“Umjetničke organizacije i umjetnici stvarno se bore kroz ovu krizu, a pomaganje (njih) je bonus – to je stvarno važno podržati naše umjetnosti i kulture kroz doniranje organizacijama kao što su Quay Arts ako možete, kao i podržavajući kreativnu zajednicu.

“Pomaganje se bore glazbenika kupnjom ili skidanjem njihov rad, a ne samo streaming čini veliku razliku u njihov prihod.”

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *