Nezavisna umjetnost pokreće novi umjetnički portal – Festival islesolation

ZA OBILJEŽAVANJE početak svog ambicioznog Festivala islesolation, lokalne umjetnosti i zdravstvene ljubavi, Nezavisne umjetnosti je najavio otvaranje uzbudljive nove online galerija prostora.

Nova galerija i studio će postati dom Festivala islesolation, koji se u dobrotvorne svrhe nada zajednica će posjetiti i stvoriti posao za.

Umjetnici su pozvani da podnesu provizije za mikroprojekte, s uspješnim kandidatima koji pokazuju ideje koje najbolje tumače svoje iskustvo zaključavanja i angažiraju svoje zajednice.

Nezavisni umjetnosti izvršni direktor, Lisa Gagliani, rekao je: “Od otvaranja naše Narodne Pop-Up Gallery u 2019 otkrili smo važnost zajednice podnošenja i gledanja umjetnosti od strane ljudi poput njih.

“Naš novi cyberspace dom je uzbudljiv jer je golem, možemo utrostručiti ili učetverostručiti naš trenutni galerijski prostor i osloboditi se ograničenja fizičke zgrade.

“Zahvalni smo Umjetničkom vijeću Engleskoj za financiranje ovog online prostora galerije.”

Galerijske sobe bit će nazvane po otočnim svjetiljkama. Julia Margaret Cameron Galerija će kuću fotografije, film i medije, dok Alfred Lord Tennyson Galerija će se koristiti za poeziju i kreativno pisanje.

Tu će biti galerija u kojoj će se nalaziti stalna zbirka dobrotvorne organizacije, galerija skulptura i posvećena galerija showcasing rad proizveden u sklopu festivala i u izravnom odgovoru na Covid-19 krize.

Voditeljica operacija Hannah Griffiths izjavila je: “Najuzbudljiviji dio prostora bit će Galerija De Fortibus. To će pokazati rad kustos od strane lokalnih ljudi.”

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *