Otok Wight umjetnik oslobađa dirljiv novi singl koji svijetli na zlostavljanje u obitelji

Piera Van De Wiel, 25, od Seaview, je objavio joj dirljiv novi singl, Koristi, nadajući se da će koristiti svoju glazbu za povećanje svijesti o globalnim uzrocima, posebno u vrijeme kada je nasilje u obitelji i zlostavljanje slučajevi su se povećali.

Piera je osnivač kolektivne, jači s glazbom, koji promiče važnost glazbe i mentalnog zdravlja, te glazbe i društvenog utjecaja.

Njezin izvorni sastav je emocionalni rollercoaster izražavajući kako se može osjećati tako sigurno kada su barijere iznevjeriti, samo da se kasnije osjećaju koristi, zlostavljali i uzeti zdravo za gotovo – ali zaključuje s trajnom porukom snage i nade.

Piera je prethodno izdanje, Come Back Home, je nagrađen srebrna medalja za izvanredan postignuće u slušatelja utjecaj na Global Music Awards, te je zaradio više od 45.000 pogodaka na Spotify.

“S ovom inicijativom, ja cilj povećati svijest o tome što se događa iza zatvorenih vrata u izoliranim i karanteni domova”, rekao je Piera.

“Molimo vas da razmislite o doniranju GoFundMe stranici i slušanju moje pjesme, Koristi se, kao što će biti doniranje na istaknut uzrok i pomaganje ženama diljem svijeta.”

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *