‘Tata učinio tako dobar posao’ – kćeri ‘ponos u protest rescuer

Kći prosvjednika Black Lives Matter je rekao: “Tata je učinio tako dobar posao”, kada je spasio ozlijeđenog bijelca od zla.

Patrick Hutchinson, iz južnog Londona, je zamijećen noseći čovjeka na sigurno kada su prosvjedi oko Waterloo stanice postali nasilni u subotu.

Njegova kći, Kendal, rekla je: “Samo sam sretna što je tata otišao i spasio čovjeka jer je mogao umrijeti, a tata je samo otišao tamo.”

Ponosni osmogodišnjak je rekao BBC Doručak: “Tata je učinio tako dobar posao, a ja sam samo sretan tata je to učinio.”

Njezine osjećaje ponovila je njezina 10-godišnja sestra Sidena, koja je rekla da se osjeća “stvarno dobro” vidjeti svog oca kako dobiva zasluge.

“Moj tata je uvijek bio jedan od onih ljudi koji uvijek pomaže kada je to potrebno, tako da se vidi da je on konačno dobivanje hvale da mu je potrebno je stvarno dobar”, rekla je ona program.

Sidena je prethodno vidio uzbuđeno slavi svoga oca postignuća kada isječak joj gleda na Channel 4 News otišao virusnih.

Djed g. Hutchinson – koji je bio zbog babysit u subotu – rekao je bojao “čovjek bi vjerojatno završio biti ubijen” kada je vidio nasilje tijekom vikenda.

On je rekao BBC: “Vijesti i priče i priča bi samo prebaciti na ‘Black Lives Matter demonstratori ubiti bijelog čovjeka’.”

Osobni trener je također rekao da je želio naučiti svoje kćeri o važnosti jednakosti.

“To je jedna od onih stvari u kojoj im pokušavate objasniti da smo svi jednaki, svi smo jedna rasa, nitko nije superioran nad bilo kim drugim, svi se moramo slagati.

“Nažalost za nas kao crnce, imali smo kratki kraj štapa i jednakost nije bila tamo za sve kao što bi trebao biti.”

Nastavio je: »Morate im pomoći razumjeti da, ali to neće biti situacija za njih, bit će bolje za njih kako budu stariji i mudriji i moraju vjerovati, kao što vjerujem, da će jednog dana biti istinske jednakosti.«

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *