Zrakoplovna knjiga koju će objaviti umirovljeni zrakoplovni inženjer

AUTOR koji se povukao na Otok Wight nakon eventful karijere je postavljen objaviti knjigu inspiriranu svojim životom kao aeronautički inženjer.

John R W Smith – koji će službeno pokrenuti Sigurnost nije nesreća, Od ‘V’ Bombarderi do Concorde, travnja 20 – dobio diplomu počasti na Bristol University u 1962, završetka naukovanja s britanskim proizvođačem zrakoplova, Avro, u Cheshire sljedeće godine.

Ostajući u industriji, Johnova uloga izmijenjena je 1982., kada je napustio letački odjel, napredujući kroz niz radnih mjesta kako bi postao šef certifikacije zrakoplova 1993.

U mirovini 1999.

On je rekao: “Proveo sam nekoliko godina pišući o toj temi, osjećajući da je nedostatak dostupnih materijala iz perspektive aeronautičkog inženjeringa.

“Knjiga je napisana kako bi popunila taj jaz, to je račun karijere testiranja leta tijekom 1960-ih do ranih 1980-ih.

“Nadam se da će ovaj račun privući raznolik asortiman ljudi, piquing interes izvan onih čisto zrakoplovstva-istomišljenika i na veliko tijelo opće leti javnosti.”

John se nada da će potpisati kopije svoje knjige u Waterstonesu u Newportu u budućnosti.

Sigurnost je nema nesreće je trenutno dostupna za predbilježbeno u hardback obliku na Amazon web stranici po cijeni od £ 25. Knjiga će dodatno biti opskrbljena brojem knjižara i na i izvan otoka nakon sljedeće publikacije.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *